News

Keep up with the latest news here

Advocaat John Beer koninklijk onderscheiden

Here is a copy of an article about John Beer in the Dutch Newspaper "het Parool" of 3 June 2017:

 

 

 

Advocaat John Beer koninklijk onderscheiden

 

Voor zijn inspanningen voor slachtoffers van grote rampen en ongelukken is de Amsterdamse advocaat John Beer benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

 

 

When 03-06-2017

DOOR: ANP 2 JUNI 2017, 19:44

Beer kreeg de koninklijke onderscheiding vrijdagavond van burgemeester Eberhard van der Laan. Beer, die vrijdag ook zijn veertigste jaar als advocaat vierde, wordt geroemd om zijn 'brede inzet, op nationaal en internationaal niveau, voor het personenschaderecht.'

 

Beer was betrokken bij de afhandeling van veel grote tragische gebeurtenissen, zoals de vliegramp in het Portugese Faro in december 1992, de vuurwerkramp in Enschede in mei 2000, de cafébrand in Volendam in de nieuwjaarsnacht van 2001 en de MH17-ramp in juli 2014 in Oekraïne.

 

'De slachtoffers voeren vaak een ongelijke strijd tegen een professionele partij, zoals een verzekeraar, die over meer kennis, ervaring en middelen beschikt om de eigen belangen te beschermen. Goede rechtshulp kan die ongelijkheid nivelleren en voor een rechtvaardige uitkomst zorgen,' zo staat op de site van Beer advocaten.

 

De onderscheiding wordt verleend aan mensen die zich lang verdienstelijk hebben gemaakt voor de maatschappij, de Staat of het Koninklijk Huis. Beer ontving hem vrijdag tijdens de viering van het veertigjarig jubileum van zijn kantoor, dat is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

 

 

Here is the link for the pictures:

http://www.parool.nl/amsterdam/advocaat-john-beer-koninklijk-onderscheiden~a4498854/